top of page

KonkurrenceTjenesten - til tjeneste!

Opdateret: 8. apr. 2019




Det passer simpelthen ikke!

Nu spørger du nok: “Er det fup?” “Er det et scam?!” “Konkurrencer er overalt og de er allesammen fup - ingen bliver nogensinde udtrukket!”. Så meget som det enkelte steder er og har været tilfældet, så er det mere undtagelsen end reglen. Konkurrencetjenesten.dk deler i øjeblikket kun konkurrencer og afholder ikke selv. Vi har derfor intet med afholderen af de enkelte konkurrencer at gøre. Vi gør dog vores bedste for at kravle uden om scams og ikke-reelle konkurrencer. Vi finder de bedste og mest værdifulde konkurrencer og forsøger at spænde vidt i både placering af konkurrencer og værdi.


 

KonkurrenceTjenesten på sociale medier

Vi har både instagram-, facebook-, og twitter-profiler, hvor vi deler diverse konkurrencer. Derudover har vi også en oversigt her på hjemmesiden. Vi differentierer dog lidt i, hvad der deles hvor.

Hjemmesiden er forbeholdt gevinster med en værdi over 500 kr. og konkurrencen skal være tilgængelig for hele Danmark og altså ikke være lokal.

Konkurrencer under denne værdi, der afholdes på facebook, bliver delt på facebook. Samme udgangspunkt for konkurrencer, der afholdes på twitter. Disse bliver som udgangspunkt ikke krydset; altså ting der foregår på facebook, bliver ikke delt på twitter og omvendt.

Konkurrencer på Instagram forbeholdes anderledes, da denne enhed ikke lægger op til simpel deling. Vi har endnu ikke en løsning til deling af disse konkurrencer. Alternativt hvis du er indehaver af en konkurrence må du gerne bruge hashtagget #KonkurrenceTjenesten og dermed gøre det lettere at blive fundet.

 

Få mere ud af KonkurrenceTjenesten

Kommer der noget nyt på hjemmesiden, bliver dette fortalt på Facebook i øjeblikket - målet er dog at gøre mere brug af de andre sociale medier. Derudover har vi også et nyhedsbrev vi engang i mellem sender til din mail, hvis du skriver dig op i bunden af hjemmesiden.

Vi opfordrer stærkt til at man opretter seperat email adresse til konkurrence-formålet, hvis man ved at man vil deltage i mange konkurrencer - der kan snildt pludselig være overflod af nyhedsbreve og det er ikke just sjovt i sin personlige mail. Dernæst ville det bedste være at inddele sine nyhedsbreve i mapper, således det hele ikke bliver noget rod.

9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page